Deblokada Svih Vrsta Vrata I Sefova

Deblokada Svih Vrsta Vrata I Sefova
Kako da sačuvate sve ono vredno u Vašem domu poput porodičnog nakita, važnih dokumenata ili novca? Na koji način sačuvati svoj mir a ujedno i sve svoje dragocenosti? Da li je potrebno da tražite najskrovitija mesta u svom domu kako bi bili sigurni da ćete sačuvati sve što Vam je od izuzetne važnosti. Naravno da ne, jer uz odgovarajući sef u Vašem domu dobijate potpunu sigurnost.

Potpuno slična situacija je i sa vratima. Sa kvalitetnim sigurnosnim vratima dobija se krajnja sigurnost za Vas, Vaše ukućane i imovinu. Danas se na tržištu mogu naći između ostalog sofisticirani dizajni svetskog kvaliteta protivprovalnih, sigurnosnih i blindiranih vrata, prozora,kao i okova i brava za vrata. Dostupan Vam je širok spektar boja, a pored pružanja sigurnosti ova vrsta vrata izuzetno su visokog kvaliteta, dugotrajna i funkcionalna.
  • Deblokada drvenih vrata : od 20 € do 50 €
  • Deblokada sigurnosnih vrata : od 40 € do 100 €
  • Deblokada sefa : od 50 € do 300 €

  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Sigurnosna vrata za Vaš dom:

Za ulazna vrata slobodno možemo reći das u ogledalo svakog doma. Ona mogu dati poseban pečat i stvoriti poseban utisak svakoga ko ulazi u Vaš dom. Razne vrste sigurnosnih brava odaju apsolutni stil, eleganciju i sigurnost Vašeg doma. Za njihovu izradu koriste se najfiniji paneli, vrata su veoma laka za rukovanje a oblike brava možete takođe sami izabrati i potpuno ih uklopiti sa ostalim enterijerom.

Osnovna uloga sigurnosnih i protivprovalnih vrata i brava je obezbeđivanje Vas i vaše porodice u domu kao i prijatnog i bezbrižnog boravka u njemu. Važno je naravno i da su u pitanju visokokvalitetni i ispitani materijali kako bi ulazna vrata bila što bolja i funkcionalnija.

Postoje i blindirana vrata sa visokim stepenom sigurnosti. Razlikuju se u odnosu na standardna sigurnosna vrata pre svega u njihovoj nameni. Najčešće se koriste za zaštitu institucija koje rade sa novcem poput menjačnica i sl. ili kao zaštita od balističkih projektila. Konstrukcije su veoma slične s tim što je za bilndirana vrata potrebno ubaciti balističke ploče različitih klasa otpornosti.

Sefovi za kućnu upotrebu:

Ova vrsta sefova pre svega služi za čuvanje važne dokumentacije, nakita i manju količinu novca. Svaki sef ima atestiranu bravu sa ključem i mehaničkom kombinacijskom ili elektronskom bravom. U njima su police čiju visinu možete podešavati. Sefove je moguće ugraditi u pod.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: