Otvaranje I Zamena Sigurnosnih Brava

Otvaranje I Zamena Sigurnosnih Brava
Uloga sigurnosnih vrata je na prvom mestu da zaštiti objekat od obijanja i provala. Za proizvodnju svih kvalitetnih sigurnosnih vrata proizvodnja podrazumeva evropske standarde kao i cilindre koji se mogu menjati.

Za izradu štokova i krila koristi se čelični lim različitih debljina što utiče na cenu a i kvalitet samih vrata. Šarke su smeštene u unutrašnjosti štoka i nisu uočljive prilikom zatvaranja vrata što takođe sprečava nasilno otvaranje a pruža mogućnost da se vrata otvore pod uglom od 120 stepeni. Termo i zvučna izolacija postignuta je uglavnom kamenom vunom ili stirodorom u čeličnim poljima unutar vrata.
  • Otvaranje sigurnosne brave : od 40 € do 150 €
  • Zamena sigurnosne brave : od 50 € do 200 €
  • Promena sifre na sigurnosnoj bravi : od 70 € do 120 €

  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Sigurnosna brava:

U glavnoj bravi je kodirani cilindar koji ima 5 ključeva i gde se zaključavanje obavlja u 12 tačaka  - po 3 šipa iz brave, i po dva iz gornjeg i donjeg dela sa strane gde je brava, i sa gornje i donje strane pravo u štok. Kod ovakvih brava postoji dodatna reza koja služi da se vrata zaključaju unutar stana a ne mogu da se otvore ključem sa spoljašnje strane. U gornjoj bravi je takođe cilindar koji ima kodirani ključ koji vrata zaključava sa spoljne strane, a sa unutrašnje se zaključavaju leptirom. Kod ovakve brave posoji dodatna sigurnost i komfor po još 4 tačaka zaključavanja. Izgled štitnika i kvaka je obično hromiran, srebrne boje.

Brave kod antipanik i protivpožarnih vrata:

Svaki javni objekat kao što je škola, bolnica, pozorište i sl. mora voditi računa kada su u pitanju bezbednosne mere i spašavanje ljudi ukoliko dođe do požara ili nekih drugih opasnosti. Najviši standardi proizvodnje pobrinuli su se za izradu antipanik i protivpožarnih sistema za izlaz koji imaju različite izvedbe, horizontalne i vertikalne i zaključavanje u jednoj ili više tačaka. Uređaji su izrađeni tako da se otvaraju uz minimalan napor tako što se povlači poluga na dole čime dolazi do oslobađanja jezičaka i otvaranja vrata. Ovi sistemi mogu se postaviti na aluminijumska, metalna, PVC pa čak i drvena vrata.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: