Servis I Popravka Grejalica

Servis I Popravka Grejalica
Kada kažemo grejalica prvenstveno se misli na uređaj idealan za dogrevanje, naročito u prelaznim periodima u godini. Često se dešava da se centralno grejanje smanjuje naročito u večernjim satima pa se može desiti da Vam bude hladno. U tom slučaju grejalica će vam mnogo pomoći.
 
Na našem tržištu postoje razne grejalice. Neke nam služe za sobe, neke možemo ugraditi u kupatilu a neke čak i da okačimo na zid. Grejalice koje se svakako izdvajaju su norveške grejalice. Poseduju veoma elegantan i kompaktan dizajn i predstavljaju najmanje pokretne grejalice na našem tržištu.
 
U odnosu na druga grejna tela npr. kvarcnu grejalicu njena ekonomičnost je veća za najmanje 2 puta. Norvešku grejalicu karakteriše drugačiji princip rada, mala snaga kao i specijalna konstrukcija.
  • Popravka svih vrsta grejalica : pozovite nas
  • Ugradnja kupatilske grejalice : 20 €
  • Zamena grejača na kvarcnoj grejalici : 18 €

  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Kako rade kvarcne grejalice?
 
Za rad kvarcnih grejalica zaduženi su infracrveni grejači. Sam naziv kvarcna grejalica nije adekvatan jer se efekat grejanja postiže drugačije. Elementi koji se nalaze unutar cevi proizvode grejanje. Infracrveno zračenje zagreva određenu vrstu materijala i tako dolazi do grejanja. Grejne elemente štiti kvarcni štit te tako ne dolazi do gubitka toplote. Kada govorimo o infracrvenom zračenju tu pre svega mislimo na vrstu elektromagnetnog zračenja.
 
Infracrveni grejači napravljeni su tako da proizvode infracrvena zračenja određenih talasnih dužina povoljnih za grejanje u bilo kom prostoru. Dok je grejač užaren i vreo svu toplotu čuva upravo kvarcna cev.
 
Korisni Saveti:
 
- Grejalice koristite isključivo u vidu dogrevanja kako novac ne biste trošili na velike račune za električnu energiju.
- Ne ostavljajte ih nikada bez nadzora.
- Pre nego što legnete da spavate ne zaboravite da je isključite.
- Držite je što dalje od predmeta koji su lako zapaljivi.
 
Zašto je dobro imati norvešku grejalicu?
 
Kod norveške grejalice dolazi do strujanja vazduha čim je uključite jer se grejač jako brzo greje. Pored toga temperatura samog grejača nije velika pa pod na kome stoji nije izložen štetnim efektima (neće se desiti da se suši ili menja boju).
 
Norveška grejalica ima 2 grejača od 600 i 900w koje možete uključivati kako vi želite. Temperaturu određujete termostatom na kojima su označeni stepeni od 1 do 10.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: