Servis I Popravka Zamrzivača

Servis I Popravka Zamrzivača
Za čuvanje hrane mnogo duže nego što to činimo u frižiderima potrebni su nam zamrzivači, posebno ukoliko zimi poželite da za jelo pripremite nešto od voća ili povrća kojeg nema na tržištu. Sve što od namirnica želite da sačuvate na duže vreme bez straha da će se pokvariti možete smestiti u zamrzivač i uzimati po potrebi.
 
Zavisno od prostora kojim raspolažete možete birati i vrstu zamrzivača. Postoje horizontalni zamrzivači koje mnogi nazivaju sandučari jer liče na velike sanduke u koje možete smestiti namirnice koje su dosta veće i vertikalni koji liče na frižidere s tim što njihovu unutrašnjost čine fioke u kojima jednostavno možete da rasporedite svu zamrznutu hranu pa samim tim i lakše pronadjete kada vam zatreba. I horizontalne i vertikalne možete naći u raznim dimenzijama a što se zapremine tiče postoje od 100 - 500 litara. Kao i kod frižidera obeleženi su energetskim vrednostima od A do G.
  • Zamena releja i bimetala : 19 € i više
  • Zamena tastature : 27 €
  • Zamena motora (kompresora) : pozovite nas
  • Zamena ventilatora : 22 € i više
  • Zamena dotrajale dihtung gume na vratima : pozovite nas
  • Zamena termostata : 27 €

  • Sve navedene cene su sa materijalom.
  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Korisni saveti : 

Šta je najvažnije kod čišćenja zamrzivača?

Prvo i najvažnije je da prilikom čišćenja aparat isključimo iz struje. Nije preporučljivo koristiti hemikalije i ostala agresivna sredstva za čišćenje jer tako možete oštetiti uredjaj. Unutrašnjost zamrzivača najbolje je obrisati mokrom krpom prethodno natopljenom blagim sredstvom za čišćenje. Sok od limuna može jako dobro osvežiti unutrašnji prostor.

Na koji način najlakše otopiti led iz komore?

Nikako ne treba koristiti noževe i ostale oštre predmete kako bi uklonili naslage leda već koristite plastičnu špaklu. Kao i prilikom čišćenja prvo isključite uredjaj a zatim otvorite vrata. Kako bi posao što pre obavili možete postaviti posudu sa vrelom vodom u samu unutrašnjost.    

Top 3 Zamrzivača Koje Preporucujemo :

•    Bosh
•    Gorenje
•    Beko

Top 3 Zamrzivača Koje Ne Preporucujemo :

•    Snaige
•    Vox
•    Quadro

Zanimljivosti:

Upravo zahvaljujući zamrzivačima mnoge vrste voća i povrća dostupne su nam u toku cele godine. Ipak treba znati na koji način čuvati a kako pripremiti odredjenu namirnicu. Većine vrste povrća pre samog zamrzavanja dovoljno je da samo operete isečete i spakujete u kese. Posebnu pažnju obratite na crni luk, kako vam njegov miris ne bi upile i ostale namirnice. Najbolje je da spakujete u više kesa.

Kod povrća koje blanširate kao što su grašak, kukuruz, brokoli i dr. pre odlaganja u zamrzivač potrebno je dobro ohladiti a nakon toga upakovati u kese. 

Najvažnije od svega je da znate da kada bilo šta iz svog zamrzivača odmrznete, nikako ponovo ne vraćate na zamrzavanje jer pored toga što nestaju hranljivi sastojci iz hrane ona može i da se pokvari.

Preporučene usluge

Komentari

veljko 25.05.2014 u 12:05
dali dolazite u batajnicu imam zamzivač gorenje 310 litara sadučar

hvala unapred
Administrator 26.05.2014 u 14:05
Poštovani Veljko,

Da,dolazimo i u Batajnicu.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com
miša 24.06.2014 u 09:06
Koliko košta zamena kompresora za LTH 360l. lokacija uži centar Zemun.

Da li otkupljujete neispravne zamrzivače hvala
Administrator 27.06.2014 u 11:06
Poštovani,

Ne otkupljujemo belu tehniku.

Za popravku zamrzivača pozovite nas na broj telefona koji imamo na sajtu.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com
radovic mladen 12.09.2014 u 22:09
kiliko kosta dihtung guma za zamrzivac gorenje 410 litara sanducar

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: