Gasni Kotlovi

Gasni Kotlovi
Ako uzmemo u obzir trajanje grejne sezone koja je šest meseci i uporedimo trenutne cene energenata za grejanje prostora od oko 100 kvadrata dolazi se do zaključka da su troškovi grejanja na gas znatno povoljniji.

Na našem tržištu mogu se naći kotlovi za grejanje različitih proizvođača, a uz vrhunske uređaje i kvalitet na najbolji mogući način možete doći do ugodnog grejanja za celu kuću ili stan kao i obezbediti toplu vodu u svakom momentu.

Podela gasnih kotlova je na livene ili čelične, kondenzacione ili konvencionalne, zidne ili podne, one koji imaju atmosferski ili ventilatorski gorionik. Mogu se birati razni rasponi snaga, kao što je mali kućni gasni uređaj od 24 kW, a može biti i industrijski kotao od 1850 kW.
  • Servis i puštanje u rad gasnih kotlova :
  • Servis gasnih kotlova snage do 30 kW : 30 €
  • Servis gasnih kondenzacionih kotlova snage do 30 kW : 50 €
  • Puštanje u rad gasnih kotlova snage do 30 kW : 30 €
  • Puštanje u rad gasnih kondenzacionih kotlova snage do 30 kW : 70 €


  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Kada se na sve to doda moćna regulacija, akumulacioni bojler i ostala oprema, budite sigurni da ste odabrali najsavremeniji sistem grejanja.

Gasno grejanje nudi različite varijante, najmoderniju kondenzacionu tehnologiju ili dokazanu konvencionalnu i u oba slučaja možete birati zidne ili podne samostojeće uređaje, za kuću, stan ili poslovne objekte.

Uz adekvatan i kvalitetan uređaj Vašem domu pružićete maksimalnu udobnost. Pored energetski efikasnog grejanja na gas mirni ste za ceo život. Uz to Vam je rukovanje veoma lako i jednostavno.

Uz zidne gasne kondenzacione kotolove može se smanjiti račun za gas i do 20 %. Sam proces podrazumeva korišćenje toplotne energije kondenzovane vodene pare iz dimnog gasa i na taj način se povećava toplotna moć i efikasnost uređaja.

Konvencionalni zidni gasni kotlovi greju i pripremaju toplu sanitarnu vodu. U širokoj paleti proizvoda i sofisticiranoj automatici pružaju Vam se mnoga rešenja.

Podni samostojeći kondenzacioni kotlovi sa većom snagom (i do 640 kW) , i korišćenjem kondenzacione tehnologije najbolje su rešenje za grejanje u svim poslovnim ili industrijskim objektima.

Konvencionalne podne kotlove (livene ili čelične) možete naći sa snagom i do 1850 kw. Uz patentiranu tehnologiju i vrhunsku regulaciju ova vrsta kotlova garantuje pouzdan i veoma dug vek trajanja.

Preporučene usluge

Komentari

Arnold 12.10.2013 u 12:10
imam pitanje jedno. imam gasni kazan koji mi greje stan i daje toplu vodu , pa pocetak zimske sezone mi je prekinuo da daje toplu vodu ali grejanje radi sta moze biti problem?
Administrator 12.10.2013 u 20:10
Postovani,

Pozovite nas za vise informacija.

Srdacan pozdrav
MajstorBeograd.com

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: