Postavljanje Granita I Granitnih Pločica

Postavljanje Granita I Granitnih Pločica
Granit spada u vrstu kamena I nastao je njegovim izlivanjem. U zavisnosti od vrste minerala granit možete naći u raznim bojama I nijansama. Koristio se u gradjevini mnogo godina pre, najviše u Egiptu odnosno kod piramida, takodje korišćen za mnoge spomenike, spomen ploče I dr.
 
U današnje vreme granit kao najizdržljiviji materijal zastupljen je najviše kada su u pitanju podovi I radne ploče. Preporučuje se za kuhinje jer je otporan na fleke, masnoću I sve ono što može da vam se desi da prospete.
 
Za postavljanje granita kod podova važna je dobra podloga. Iako samo postavljanje nije komplikovan posao mi Vam savetujemo da za to ipak angažujete stručno lice kako bi bili zadovoljni a vaš pod pomoću granitnih ploča bio savršeno ravan I blistav.
  • Postavljanje svih vrsta granita : pozovite nas

Cene Usluga

Korisni Saveti:
 
- Kod same postave granitnih pločica važno je koristiti odgovarajući lepak za to, kako ne bi došlo do njihovog odlepljivanja. Takodje je važno imati potrebnu mašinu za sečenje jer se može desiti da se ne mogu seći mašinom koja služi za sečenje običnih pločica.
 
- Granit je moguće ispolirati tako da dobijete izuzetan visoki sjaj.
 
Cene granita:
 
Cena Granitnih pločica je od 2.000 do 4.000 din po m2.

Preporučene usluge

Komentari

branko 07.04.2014 u 20:04
mozete mi reci koji je to granit od 2000din i gde mogu da nadjem

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: