Peglanje

Da li Vam je peglanje zaista najomraženiji posao u kući ili za to nemate vremena? Da li Vam se dešava da iz dana u dan samo slažete opran veš i odlažete njegovo peglanje. Da li biste voleli da vam stvari budu opeglane i složene kao da su tek izašle iz radnje.
 
Sve veća potražnja za ovom i sličnim uslugama uglavnom se javlja usled nedostatka slobodnog vremena, i u slučaju penzionera koji zbog najčešćeg lošeg zdravlja imaju potrebu za ovakvom i sličnim vrstama pomoći.
 
Mi posao obavljamo brzo i efikasno, onako kako Vi to od nas tražite. Uštedeli ste vreme i izbegli posao koji baš i ne volite da radite. Zato stvar prepustite nama.
  • Peglanje veša : 3 € - 1 sat


  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Koliko god Vam ovaj posao bio mučan i dosadan ipak se mora obaviti. U poslednje vreme mnoge domaćice kupuju u većini slučajeva materijale koji se ne moraju peglati. Ali šta raditi sa ostalim stvarima? 

Evo nekoliko saveta:

- Najlakše Vam je da peglate veš koji je pomalo vlažan nikako presušen. Ukoliko ne možete tek osušeni veš odmah peglati potrudite se da ga barem lepo složite i samim tim ste sebi kasnije kad budete mogli olakšali sebi ceo posao. Na početku peglanja peglajte veš za koji nije potrebna velika temperatura a na kraju peglu pojačajte i peglajte veš koji se teže i na većim temperaturama pegla.

- Kod košulja i bluza postoje neka nepisana pravila o načinu i redosledu peglanja. Kod košulja se prvo pegla kragna, zatim rukavi, nakon toga prednji delovi košulje i na kraju leđa.

- Odeću koja je od pamuka i lana najlakše je peglati s lica dok odeću tamnijih boja treba peglati s naličja da ne bi brzo izbledela. Ista stvar je i kod svilenih stvari, odeće koja ima čipku ili plišane odeće. Kako Vam se ne bi desilo da Vam štof sija nakon peglanja stavite vlažnu krpu preko materijala i peglajte preko nje.

Možda će nekome zvučati smešno ali i za vreme kućnih poslova možete raditi na održavanju forme.
 
Evo primera kada je reč o peglanju:
 
Sve vreme dok peglate Vama je aktivan gornji deo tela. Ukoliko peglate duže od pola sata morate uposliti i noge, kako bi izbegli zadržavanje vode i otekle zglobove. Kako bi poboljšali krvotok potrebno je da se podižete na prste odnosno vrhove a celim stopalom spuštate na pod. Tako krv cirkuliše od srca do stopala. Vežbu možete ponoviti nakon 15 min. Ovom vežbom može se smanjiti i celulit.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: