Aluminijumska Balkonska Vrata

Aluminijumska Balkonska Vrata
Aluminijum spada u odlične konstrukcione materijale jer se radi o čvrstom materjalu koji ima relativno malu masu. Ove osobine su od presudnog značaja prilikom izrade balkonskih vrata ili velikih prozora.

Razlike u balkonskim vratima i prozorskim otvorima je vrlo mala. Za izradu balkonskih vrata koristi se isti materijal kao i kod prozora jedino su različite dimenzije. Uz balkonska vrata mogu se postaviti i aluminijumski pragovi (identični pragovima na ulaznim vratima) i posebni okovi koji pružaju mogućnost zaključavanja kao i klasična ulazna vrata.


  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Balkonska vrata mogu imati petokomorne ili šestokomorne profile uz različite varijacije stakla ili aluminijumske profile koji imaju ili ne termoprekide. Što se tiče boja može se birati između bele, sive ili braon.

Glavna odlika alu balkonskih vrata su izvanredne mehaničke osobine a naročito se preporučuju kod visoko frekventnih mesta gde se veoma često vrata otvaraju i zatvaraju. Uz odlične mehaničke osobine poseduju i odlična izolaciona svojstva.

Isplativost Alu stolarije:

Na prvom mestu se ostiče dug vek trajanja a zatim mogućnost zastakljivanja svih vrsta objekata. Pored klasičnog izgleda u ponudi se mogu naći različite vrste balkonskih vrata koja u potpunosti mogu da oplemene izgled objekta.

Podela balkonskih vrata od aluminijuma je na:

- Jednokrilna
- Dvokrilna.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: