Aluminijumska Ulazna Vrata

Aluminijumska stolarija je na prvom mestu ukoliko želite laganu konstrukciju, da zastaklite veće površine i dobijete čvrstu i postojanu stolariju. Osobine koje krase aluminijum su perfekcija i savršenstvo, visoka izolacijska sposobnost kao i visok nivo u završnoj obradi. Različite boje sa jasnim ili oštrim linijama pružaju određenu dozu luksuza koji maksimalno teži ka modernom o bilo kom objektu da je reč.

Što se tiče cena ona nikako ne treba biti presudna.Postavljanjem aluminijumskih vrata postići ćete maksimalno oplemenjen izgled i dizajn Vašeg doma. Postoje kombinacije aluminijuma i drveta koja je česta kod prozorskih sistema ali njihova upotreba još uvek nije dovoljno dokazana i pored toga što materijali mnogo obećavaju.


Cene Usluga

Kvalitetna aluminijumska vrata mogu u potpunosti zadovoljiti sve Vaše želje i zahteve. Odličnim elastičnim zaptivnim gumama, izuzetnim izolacionim staklom i prvoklasnim višekomornim profilima dobija se maksimalna zaštita od raznih nepovoljnih uticaja kao što je kiša, vetar, sneg ili visoke temperature.

Vrste alu vrata:

Postoji više vrsta aluminijumskih vrata od unutrašnjih, vanjskih, balkonskih i pregradnih kao i jednokrilnih, dvokrilnih, trokrilnih itd.

Kod jednokrilnih i dvokrilnih postoje mnogi ukrasni alu paneli koje je moguće dizajnirati po sopstvenoj želji i potrebi.

Aluminijumska vrata mogu se izraditi u različitim dimenzijama, mogu biti raznih oblika i boja što zavisi isključivo od želje kupca. Njihova prednost je što dugo traju, laka su za rukovanje i upravljanje a održavanje im je veoma jednostavno.

Klizna aluminijumska vrata sa raznim oblogama:

Uz već navedene različite vrste moguća je izrada kliznih aluminijumskih vrata raznih dimenzija i oblika. Pored toga bilo koja aluminijumska vrata ne moraju imati izgled ovog materijala. Mogu se naći različite obloge i to čitava paleta, koje verodostojno mogu zameniti drvo.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: