Kreveti Po Meri

Kreveti Po Meri
Ne zaboravite da Vaše zdravlje između ostalog  zavisi i od kvalitetnog sna. Zbog toga je veoma važno kakav Vam je krevet.
 
On nam pre svega služi kako bi nas odvojio od poda. Maksimalno nam pruža svoj komfor i udobnost, i predstavlja najbolje mesto na koje ćemo se spustiti nakon napornog dana i odmoriti se.
 
Najbolji kreveti su svakako oni koji su stabilni i čvrsti, koji ne škripe i ne klimaju se, kao npr. od drveta (toplog prirodnog materijala). Prilikom odabira dušeka i jastuka važno je i da ne postoji ništa što bi bilo štetno po zdravlje ili izazvalo neku alergijsku reakciju.
  • Izrada svih vrsta kreveta : 100 € i više

  • Montaža i dostava su besplatni.
  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Šta je najvažnije prilikom odabira kreveta?

Dimenzija kreveta mora odgovarati Vašim potrebama. Skladnost i funkcionalnost treba staviti na prvo mesto a tek zatim ga uklopiti u spavaću sobu i ostale delove nameštaja. Pošto se svi razlikujemo po težini, visini i uopšte građi potpuno je individualno kakav će kome odgovarati dušek, jastuk prekrivač i dr.

Krevet i Feng Shui

Po feng šuiju je veoma važno kako pravilno postaviti krevet. Iako je samo postavljanje kreveta u zavisnosti od dosta faktora posebnu pažnju treba da obratimo koliko je praktičan položaj kreveta. Treba ga postaviti tako da mu možete jednostavno prići prilikom nameštanja ili menjanja posteljine. Ne smete ga postaviti tako da onemogućite otvaranje vrata od sobe ili ormana. Ukoliko je krevet prvo na šta obratite pažnju kada u sobu uđete onda ga sklonite što dalje od vrata i postavite u stranu. Dok ste u svom krevetu važno je da osetite širinu i da Vam je cela soba pregledna.

Mogući problemi u nedostatku sna:

- Oslabljen imunološki sistem

- Depresija, nervoza i sl.

- Dijabetes

Preporučene usluge

Komentari

Ivan Trebaljevac 12.09.2013 u 13:09
Postovani,

Da li radite francuske lezajeve po meri? Ako da, da li mozete da mi specificirate koliko bi okvirno (budzetski) kod vas kostalo krevet slican na sledecim slikama:
Administrator 13.09.2013 u 10:09
Postovani Ivane,

Da,radimo francuske lezajeve.

Pozovite nas za vise informacija.
Gorica 28.06.2014 u 14:06
Postovani, u sobi postoji nestandardni prostor u kojem bi smestili 2 kreveta koji se nastavljaju po dužini jedan na drugi.

Da li bi mogli da dodjete, premerite i uz dogovor date ponudu za izradu.

Hvala unapred.
Administrator 22.07.2014 u 11:07
Poštovana Gorice

Možemo doći kod Vas.

Pozovite nas ili nam ostavite Vaš broj telefona putem meila kako bi smo Vas kontaktirali.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: