PVC Balkonska Vrata

PVC Balkonska Vrata
Osnovne i najvažnije karakteristike PVC stolarije su ekonomičnost, funkcionalnost i estetika. U njihovoj proizvodnji koristi se standardna bela boja i eventualno boja drveta. Ubacivanjem nekih drugih boja kao mogućnost znatno se povećava i cena.

U izradi balkonskih vrata od PVC materijala koriste se visokokvalitetni petokomorni i šestokomorni profili. U većini slučajeva izrađuju se po merama i crtežu kupca. Odlikuje ih pre svega dobra toplotna i zvučna izolacija kao i veoma pristupačna cena. Balkonska vrata imaju dosta sličnosti sa prozorskim otvorima, od istog su materijala a različite visine i širine.


  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Razlikuju se jednokrilna i dvokrilna. Vakum staklo služi za zastakljivanje i pruža odličnu termičku i zvučnu izolaciju. Bez obzira na veliku površinu samih vrata ova vrsta stakla štedi energiju potrebnu za grejanje ili hlađenje u prostoriji.


Osnovne karakteristike balkonskih PVC vrata:


Pored osnovnih kriterijuma koje treba da zadovolji funkcionalnost i estetski izgled su najvažniji. Balkonska vrata u potpunosti mogu ulepšati svaki objekat i doprineti odličnom efektu u bilo kom stambenom ili poslovnom prostoru. Zbog toga su izuzetno važni oblici vrata kao i njihov dizajn u cilju ispunjavanja zahteva kad je reč o estetici.

Ova vrata spajaju unutrašnji i spoljašnji prostor kuće. Pored potrebne otpornosti na sve atmosferske prilike i uklapanja sa unutrašnjim enterijerom, potrebno je da vrata poseduju vrlo visok kvalitet i funkcionalnost kao i da se usklade uz enterijer i eksterijer objekta.

U izradi kompletne PVC stolarije od izuzetne važnosti je odabir okova. Kvalitetna PVC balkonska vrata imaju opremljene okove vrhunskog kvaliteta uz mogućnost kombinovanog otvaranja krila oko obe svoje ose.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: