Prozori Po Meri

Glavni materijali od kojih se izrađuju prozori su PVC, aluminijum i drvo.
 
Kao materijal koji se izdvojio po svojoj jednostavnosti u održavanju i dugom veku trajanja PVC je materijal koji je u zadnje vreme najviše zastupljen.
 
Kvalitetna stolarija može Vam samo dobro doneti a to je pre svega ušteda novca i energije. Godišnja ušteda može biti i do hiljadu eura. Energetski efikasnom stolarijom dugoročno ste rešili dosta stvari vezane za Vaš dom i napravili odličnu investiciju. Energetska efikasnost se najbolje postiže upravo kvalitetnom PVC stolarijom koja je napravljena od nemačkih profila.
  • Ugradnja svih vrsta prozora : pozovite nas

  • Montaža i dostava su besplatni. Sve ostale usluge su po dogovoru.

Cene Usluga

Koliko su važna stakla na prozorima?
 
Kvalitetna stakla na prozorima dodatno doprinose na kvalitetu PVC prozora pored idealnog dihtovanja i smanjene potrebe da se dodatno grejete zimi ili hladite leti.
 
Na našem tržištu možete naći razne boje PVC prozora koje su otporne i postojane na vetar, kišu, sneg, sunčeve zrake i njihova boja se ne može ljuštiti i pucati što je slučaj kod drugih materijala. Što se oblika prozora tiče možete se odlučiti za klasičan oblik, za lučne ili okrugle kao i za druge oblike.
 
Kakvu izolaciju pružaju?
 
Što se toplotne i zvučne izolacije tiče kvalitetni PVC prozori su idealno rešenje. U zimskom periodu nije potrebno da se zbog loše izolacije dodatno grejete kao što se ni u letnjem period ne morate dodatno hladiti od uobičajenog hlađenja.

Jedno od dodatnih važnih karakteristika je svakako odlična zvučna izolacija (buka je smanjena I do 70 %).
 
Održavanje prozora:
 
S obzirom na njihovu otpornost kada je bilo koji vremenski uticaj u pitanju jako su jednostavni za održavanje. Nema potrebe za šmirglanjem, farbanjem, lakiranjem i konstantnim održavanjem. PVC prozore možete prati vodom i bilo kojim sredstvom za čišćenje koje nije previše jako. Na ovaj način dodatno ste uštedeli na vremenu i novcu.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: