PVC Prozori Po Meri

PVC Prozori
Svakom domu su potrebni kvalitetni prozori. Ukoliko želite da stare prozore zamenite novim dobro razmotrite koje prednosti Vam pružaju PVC prozori i zbog čega ih preporučuju kao odlično rešenje.
 
Za izradu PVC prozora koristi se neplastifikovani PVC odnosna vrsta čvrstog PVC – a , čime su ovi prozori ekstremno izdržljivi i dugotrajni. U prilog njihovoj izdržljivosti govori i činjenica da ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje. Postoji nekoliko vrsta PVC prozora, jednostavno i lako se montiraju i podnose gotovo sve klimatske uslove.

  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Koliko je važna energetska efikasnost prozora:
 
Iz više razloga PVC prozori su pravi izbor. U prilog tome govore činjenice da se izrađuju sa duplim staklom čime se smanjuje gubitak toplote u prostoriji a samim tim i količine grejanja ili rashlađivanja u bilo kom prostoru. Pored toga računi za struju će biti znatno manji takođe i prisustvo štetnih gasova spolja. Što se tiče uticaja na okolinu on je jako malog procenta jer se tokom njihove proizvodnje koristi minimalna energija i njihova reciklaža je stopostotna.
 
Koliko PVC prozori štede energiju?
 
U ključnoj ulozi kada je u pitanju termalna i energetska izolacija nalazi se ram prozora. U odnosu na aluminijumske i drvene profile imaju mnogo veći kvalitet i efikasnost. Najvažnija karakteristika što se izolacije tiče je da štede električnu energiju. Najveći procenat uštede može se postići ukoliko ugradite prozor koji ima trostruko staklo ( njih možete posebno naručiti ) .
 
Odnos cene i kvaliteta:
 
Svojim upotrebnim vekom doneće Vam svakako veliku uštedu. Ukoliko se odlučite za drvene ramove moraćete da izvojite nešto više novca u odnosu na PVC, a i potrebno je stalno održavati ih i reparirati što nije slučaj kod PVC materijala koji ne traži nikakvo posebno održavanje. Aluminijumski profili imaju najveću cenu na tržištu što Vam se svakako ne isplati. PVC profili imaju visok procenat uštede energije i znatno su trajnije rešenje ( mogu Vam trajati 50 god . ) .
 
Održavanje PVC prozora:
 
Njihovo održavanje je veoma jednostavno. Oni se ne moraju posebno održavati, farbati i lakirati kao što je to slučaj sa drvenim prozorima. PVC prozori ne gube svoja svojstva, jedino što zahtevaju je čišćenje i brisanje deterdžentom, krpom i vodom. Vreme za koje ćete oprati i srediti PVC prozore je znatno manje u odnosu na hrapave drvene ramove i mnogo komplikovanije održavanje.
 
PVC – ekološki proizvod:
 
PVC prozori se potpuno recikliraju čime postižu uštedu sredstava. Kada je reč o procentima, za grejanje objekata potrebno je oko 40 odsto energije, za proizvodnju plastike oko 4 a za proizvodnju PVC – a samo 1 . Pored toga što se mogu u potpunosti reciklirati i i tokom proizvodnje stvaraju nizak nivo zagađenja imaju veliki doprinos kada je reč o eko balansu i očuvanju okoline. PVC prozori su jako izdržljivi i dugotrajni i za njihovu proizvodnju utroši se mnogo manje energije nego kada su u pitanju drveni prozori.
 
Kod održavanja su jako praktični jer njih nikada nećete morati farbati i lakirati, ne mogu da istrunu ili da se iskrive kao što može da se desi drvenim prozorima. Pored toga što ne mogu da korodiraju PVC ramovi imaju visoku otpornost na vatru.
 
Oblici i boje PVC prozora:
 
PVC prozori veoma lako se mogu uklopiti u svaki enterijer. Mogu se naći u raznim bojama i oblicima. Jedna od prednosti je i to što možete naručiti prozor po meri bez obzira na veličinu i oblik otvora.

Preporučene usluge

Komentari

Jadranka 22.07.2014 u 10:07
Poštovani,

Da li radite PVC prozore po meri? Dim. su 154 x 156 cm, sa roletnom po mogućstvu i solbankom.

Straklo termopaket 4 16 4, Float

Ako radite koji bi bio iznos za navedeno?

Unapred hvala od Jadranke Golušić Bokan
Administrator 22.07.2014 u 18:07
Poštovana Jadranka,

Radimo PVC prozore po meri.

Pozovite nas za više informacija.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com
Ivan Nbg 03.09.2014 u 17:09
Da li vršite popravku pvc stolarije? Imam problema sa vodom koja negde prolazi i sliva se niz zid ispod prozora...
Administrator 02.11.2014 u 02:11
Poštovani,

Popravke pvc prozora postavljenih od druge firme ne radimo.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: