PVC Vrata Po Meri

PVC Vrata Po Meri
Da biste unapredili izgled svog doma, najbolje rešenje je da postavite ulazna PVC vrata. Ovakvo ulaganje može Vam doneti velike prednosti ukoliko nekada rešite da svoju nekretninu prodate.
 
Pored estetskog efekta koje će Vam PVC vrata doneti postoje i druge prednosti koje ona nude. U ponudi su stotine modela i boja vrata od PVC – a, u kombinaciji sa manje ili više stakla. Takođe se mogu naći različiti oblici i veličine tako da je izbor isključivo na Vama.
 
U slučaju da su vam potrebna vrata specijalnih dimenzija uz samo malo više uloženog novca možete dobiti tačno ono što Vam je potrebno.

Cene Usluga

Šta je ustvari PVC?
 
PVC predstavlja skraćenicu za polivinil – hlorid i radi se o materijalu koji najveću primenu ima u izradi prozora, vrata, cevi i sl. U procesu proizvodnje prozora i vrata PVC se obmotava oko jezgra galvanizovanog čelika zbog čega je ovaj materijal mnogo jači od drveta. PVC prozori imaju jako dug vek trajanja i u odnosu na drvo ne podležu nikakvim štetnim dejstvima - preterane vlage ili toplote.
 
Prednosti PVC vrata:
 
Vrata od PVC materijala sve veću popularnost i potražnju imaju na našem tržištu i veoma su praktično rešenje pored toga što se mogu birati u raznim bojama ne samo u standardnoj beloj.
 
Snažna struktura i mnogo bolji način na koji su konstruisana su glavne prednosti PVC vrata. U odnosu na drvena vrata koja se prilikom velikog prisustva vlage krive i teže otvaraju i zatvaraju, PVC materijal je izuzezno čvrst i trpi sve vremenske prilike i neprilike. Shodno tome PVC vrata ne menjaju svoj oblik i lako se otvaraju i zatvaraju i nakon dugog perioda korišćenja.
 
Održavanje PVC vrata:
 
PVC vrata su veoma zahvalna kada je u pitanju njihovo održavanje. Jedino što je potrebno je da s vremena na vreme obrišete staklene površine i sama vrata. Nisu Vam čak ni potrebna posebna sredstva za čišćenje već možete koristiti bilo koji blagi deterdžent. Koliko je sam materijal izdržljiv i kvalitetan govore i mnogi proizvođači koji se bave izradom PVC vrata i prozora dajući garanciju i do 10 godina na njihovu instalaciju.
 
Osnovne karakteristike i prednosti PVC vrata:
 
Odlična zvučna izolacija glavna je karakteristika PVC vrata. Ako želite da smanjite buku koja dopire spolja i obezbedite sebi mir i tišinu PVC vrata su pravo rešenje. Odličnu toplotnu izolaciju, pored zvučne pružiće vam upravo vrata od PVC – a. Ona će sačuvati energiju, uštedeti Vam na računu za struju i pružiti Vam najbolju zvučnu i toplotnu izolaciju između ostalog i zbog toga što mnogo bolje dihtuju u odnosu na drvo.
 
Kada je reč o sigurnosti i tu su u većoj prednosti u odnosu na tradicionalna drvena vrata. Njihovo jezgro od galvanizovanog čelika sprečava lako obijanje i otvaranje na silu. U većini slučajeva ne moguće ih je obiti i korišćenjem pajsera.
 
PVC vrata će Vam u svakom slučaju pružiti mnogo više prednosti i Vaš dom načiniti lepšim i privlačnijim.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: