Roletne

Roletne
Postavljanjem roletni stvara se idealna zaštita Vaše kuće ili stana od svih spoljnih uticaja a u isto vreme štite i Vašu stolariju. I uzradi roletni koristi se PVC materijal (plastika) i aluminijum čija se prednost ogleda u veoma jednostavnom održavanju. Na stubovima postoje četkice koje sprečavaju udaranje lamelica usled vetra, dok kuglični ležajevi služe za bešumno okretanje osmougaone oklagije. Aluminijumske roletne imaju lamelice u čijem sastavu je poliuretan i ovakva vrtsa roletni stvara odličnu izolaciju. Kod prve lamelice nije jači aluminijum i nema poliuretana već se postavljaju posebni žljebovi i mogu se ubaciti bravice za zaključavanje. Kutije roletni mogu biti spoljne ili unutrašnje mogu imati ugrađen elektromotor sa daljinskim ili imati zidni prekidač.
  • Izrada PVC i  aluminijumskih roletni.
  • Pozovite nas za više informacija.

Cene Usluga

Roletne možemo svrstati u najstarije, najpoznatije i najprostranjenije zasenjivače prostorija. Postavljaju se sa spoljne strane prozora i vrata a mogu biti aluminijumske ili plastične.

Vodjice služe kako bi roletna klizila gore – dole a one mogu biti fiksirane ili sa makazama koje podpomažu izbacivanje na spolja. Aluminijumske roletne mogu imati i vođice od  istog materijala što ih čini “ total aluminjiumskim “. Kod njih ne postoji varijanta izbacivanja vođica već su sve fiksirane i plastificirane u boji roletni.

Kod plastičnih roletni cena je znatno niža u odnosu na aluminijumske i nisu preporučljive za velike otvore naročito ukoliko su na konstantnom udaru sunčeve svetlosti.  Plastične roletne su znatno kraćeg veka trajanja u odnosu na aluminijumske.

Aluminijumske letvice 3,9 santimetara širine čine aluminijumsku roletnu. U sastavu svake letvice nalazi se poliuretan čime se ostvaruje odlična zvučna i toplotna izolacija.

Zastore aluminijumskuh roletni možete naći u više boja i to u:

    •    Beloj
    •    Braon
    •    Sivoj
    •    Mahagoni
    •    Plavoj

Mogu se podizati uz gurtnu ili kanap a može se fiksirati i automat na unutrašnjoj strani stolarije. Uloga roletni je i da zaštiti samu stolariju od svih vremenskih prilika i neprilika poput jakih sunčevih zraka, kiše, grada, snega itd. Jedino pravilnim i pažljivim rukovanjem možete sačuvati Vaše roletne.

Odlično rešenje za zatvaranje terasa:

U nedostatku prostora mnogi se odlučuju da zatvore terasu i tako povećaju svoj stambeni prostor. Ukoliko Vam je potrebna prostorija poput ostave ili samo želite da se zaštitite od svih vremenskih nepogoda terasa zatvorena uz pomoć aluminijumskih roletni jedno je od najjeftinijeg i najpraktičnijeg rešenja. Prilikom zatvaranja terasa koriste se isključivo aluminijumske roletne sa višestrukim prednostima. One se ne zagrevaju kao velike staklene površine i ne prave “staklenu baštu “ od terase. U toku zime odlična su zaštita od kiše i snega dok se u letnjim mesecima mogu na jednostavan način podići i terasa postaje potpuno otvorena.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: