Stolovi Po Meri

Stolovi Po Meri
Sto predstavlja deo nameštaja sa radnom površinom koja nam može služiti kako bi obavili razne aktivnosti. Postoje razne vrste stolova kako za jednu tako i za više osoba. Mogu se pomerati ili fiksirati za pod ili zid.
 
Sama namena i vrsta materijala pravi podelu stolova na kuhinjske, kompjuterske, radne, pisaće, barske I mnoge druge. Mogu se izraditi od drveta, metala, mermera, plastike, stakla, bambusa ili kombinacije nekih od navedenih materijala.

Izaberite što funkcionalniji sto odgovarajućih dimenzija, budite maštoviti i kreativni.
  • Izrada svih vrsta stolova i stolica - 55 € i više

  • Montaža i dostava su besplatni.
  • Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Kod uređenja ili adaptacije stana u jednom trenutku će Vam svakako pasti na pamet da zamenite i Vaš sto i stolice.
 
Vašu trpezariju načinite što lepšom i prijatnijom. Ne mora to biti mesto gde se uglavnom sedi za stolom i obeduje. Moderna trpezarija u današnje vreme predstavlja mesto gde ćete nekada poželeti i da pročitate knjigu ili jednostavno sedeti popiti kafu i posmatrati vatru u kaminu.
 
Da li je u pitanju manji ili veći prostor važno je da ga iskoristite na najbolji način i dobro postavite sve komade nameštaja između ostalih i sto i stolice. Najidealnije mesto je uglavnom pored većih staklenih površina ili prozora.
 
Evo nekih predloga kako da Vaš prostor učinite lepšim:

- Ukoliko imate prostranu trpezariju i velike staklene površine jedna od kombinacija bi bila sto i stolice od svetlog natur hrasta i komoda istog dezena. Smirujući bež - braon tonovi učiniće ovaj prostor jednostavnim a elegantnim i smirujućim.

- Ako želite nešto moderniji stil na čupavi tepih bordo boje stavite moderni stakleni sto koji ima drvenu nogu i komodu zaobljenih ivica sa nekim crvenim detaljima ili čak posuđem.

Preporučene usluge

Komentari

Aleksandra Bubera 17.01.2014 u 02:01
Interesuje me izrada nameštaja po meri. Konkretno radni sto, komoda za dnevni boravak, police za knjige i eventualno neki deo nameštaja za predsoblje.

Želela bih da to uklopim u već postojeće boje nameštaja. Najhitiniji mi je radni sto.

Možete li mi preporučiti neki kontakt, ili treba da se obratim na navedeni broj telefona 062/444-511?
Administrator 17.01.2014 u 12:01
Postovana Aleksandra,

Pozovite nas na navedeni broj telefona 062/444-511 kako bi Vam rekli Vise informacija o namestaju po meri koji zelite da Vam se napravi.

Srdacan pozdrav
MajstorBeograd.com
Miroslava Garović 20.06.2014 u 22:06
Interesuje me da li vaši stolari izrađuju leptir- stolove po meri. Meni bi trebao sto od belog medijapana dimenzija 100x40 (plus krila 100x70)
Administrator 24.06.2014 u 09:06
Poštovana Miroslava,

Da,naši stolari izrađuju leptir stolove po meri.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com
milica 16.09.2014 u 08:09
Postovani, potreban mi je kancelarijski sto, a skicu i opis sam Vam poslala na mail office@majstorbeograd.com, pa Vas molim da napravite ponudu!

Milica
Administrator 02.11.2014 u 02:11
Poštovana Milice,

Odgovor ćete dobiti u roku od 48 sati.

Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com
Тамара 24.04.2017 u 11:04
Postovani, da li izradjujete okrugli sto od medijapana bele boje/visoki sjaj, dimenzija 110x78, sa razvlacenjem? I koliko bi bio otprilike? Unapred zahvalna Tamara
Administrator 26.04.2017 u 13:04
Postovani,
najbolje bi bilo da nas pozovete pa da vam nas majstor kaze sve detalje.
Srdacan pozdrav

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: