Tende

Tende
Želite da uživate u hladu Vaše terase? Najbolji način na koji to možete postići je postavljanjem tende. Bilo da je reč o sklopivoj tendi, tendi za vertikalnu zaštitu od sunčeve toplote ili tendi koja se postavlja na terasama i zimskim baštama svakako je reč o estetski veoma prihvatljivom rešenju, a ujedno mogu smanjiti temperaturu u prostoriji i do 5 stepeni. Pored odlične zaštite od sunčevih zraka i estetskog efekta koji pružaju mogu poslužiti i u reklamne svrhe.
  • Izrada i montaža svih vrsta tendi : pozovite nas

Cene Usluga

Upotreba tendi:

U odnosu na sve druge elemente i sisteme za zaštitu od Sunca postavljanje tendi ima svakako najširu primenu. Na jedan izuzetno brz, savremen i efikasan način pružaju adekvatnu zaštitu za Vašu prodavnicu, cvećaru, apoteku, kiosk itd. Tende omogućavaju izuzetan komfor svakom posetiocu restorana u kojima su postavljene kao i hotelima, kafeima, poslastičarnicama, pekarama i sl. Pored poslovnih i ugostiteljskih objekata savršene su za Vaša dvorišta, krovne terase, bazene... Uz sve to mogu poslužiti u zasenčenju balkona, terasa, lođa i dr. Ugradnja i automatizacija tendi može znatno uticati na potrošnju električne energije usled korišćenja klima uređaja u bilo kom objektu.

Cene tendi:

Postavljanje tendi je pristupačno i prihvatljivo rešenje za mnoge, i pored toga što se koriste vrhunski materijali za njihovu izradu. Razlike postoje kao i namena za različite prostore pa samim tim postoji raznovrsnost i u cenama. Formiranje cena zavisi prvenstveno od želje klijenta pa se one formiraju na osnovu odabrane tende.

Podela tendi:

Naše tržište raspolaže velikim izborom tendi različitog dizajna, oblika, namene kao i materijala koji se koristi u izradi. Delimo ih na pokretne i nepokretne. Pokretne tende mogu biti polukružne, kružne, pečurkaste, trapezaste,koje imaju klizače, zglobne ruke, konzole, perde itd. Pod nepokretnim tendama smatraju se ravne, kružne, polukružne, jedra tende, tunel i dr.

Materijali koji se koriste u izradi tendi:

U ove materijale spadaju PVC ili akrilna platna na koja se dobija višegodišnja garancija. Osnovni elementi tendi su pre svega visokokvalitetne komponente stranih proizvođača sa čak kompletnom proizvodnom linijom tj. alatom, čime se ostvaruje dodatna sigurnost ukoliko je potrebno dodatno servisiranje i sl.

Što se tiče same konstrukcije u izradi se koriste metalni ili aluminijumski profili što zavisi od vrste tendi. Za obezbeđivanje dodatnog vrhunskog kvaliteta pojedini prroizvođači uvrstili su u svoju proizvodnju i upotrebu kvalitetnih impregniranih (akrilnih) ili PVC (ciradnih) platna, čija se proizvodnja odnosi na renomirane evropske proizvođače.

Sa pokretnom tendom nudi Vam se i automatizacija kao i brojna dodatna oprema poput daljinske komande, senzora za vetar, sunce, kišu i programskog upravljanja.

Preporučene usluge

Komentari

Daco 22.09.2014 u 13:09
Koliko kosta ugradnja tendi za terasu,znaci samo usluga ugradnje,posto vec imam tendu.Hvala.
Administrator 06.05.2019 u 13:05
Poštovani,

Montažu tende naplaćujemo od 3.500 din i više u zavisnosti gde se nalazite,na kom je spratu stan u kome živite,koja je dužina tende itd.

Pozovite nas na broj telefona koji imamo na sajtu za više informacija.

Srdačan pozdrav
MajstorBeograd.com

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: