Sigurnosna Vrata

Kod većine postojećih ulaznih vrata koje su ugrađene u naše domove nema odgovarajućeg stepena zaštite od provala. Mnoga od tih vrata je relativno lako obiti bez preterane muke i buke. Kvalitetna sigurnosna vrata će mnogi provalnici svakako zaobići jer je previše rizično i ne može biti nezapaženo. Za obijanje ovakvih vrata potrebno je umeće, određeno vreme kao i profesionalni alat uz dosta buke.

Kod više od 60 % vrata radi se o drvenim vratima sa loše obezbeđenim cilindrima i šarkama što je veoma jednostavno obiti uz pomoć pajsera ili lomljenjem cilindra, jezika brave. Postoji mogućnost otvaranja ovakvih vrata čak i uz malo jači udarac.

Uz adekvatna sigurnosna vrata bićete zaštićeni od provala. Za njihovu izradu koristi se tvrdi čelični lim i imaju zaštićenu kasu ili cilindričnu bravu koja sprečava lako pristupanje raznog alata kojima se lome ili buše cilindri i brave. Uz mehanizam koji ima sigurnosne šipove neizvodljivo je podizanje pajserom.
Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Cene Usluga

Uz odgovarajuću bezbednost sigurnosnih vrata obezbeđuje Vam se bolja zvučna izolacija kao i kvalitetnije dihtovanje što podrazumeva znatno bolju i toplotnu izolaciju.

Sigurnosna vrata po meri:

Ukoliko bi ste da sami odaberete dimenzije vrata, boju, bravu , kvaku i sl. sigurnosna vrata po meri zadovoljiće sve Vaše standarde i želje.

Najvažnije karakteristike sigurnosnih vrata:

•    Ukoliko se radi o vratima koja imaju kasa brave renomiranih stranih proizvođača one imaju ojačane čelične pojaseve kojima se sprečava bušenje i obijanje.
•    Imaju dodatnu cilindričnu bravu.
•    Za izradu štoka koristi se čelični profilisani lim.
•    Na celoj spoljnoj strani vrata nalazi se dvomilimetarski lim.
•  U unutrašnjosti profila postoji ojačanje od 4 vertikalno ukrućena ZP profila 2 milimetra debljine.
•   Termo i zvučna izolacija u vidu ispune od kamene vune ili stirodora.
•  Otvaranje i zatvaranje vrata je znatno olakšano zbog kugličastih ležajeva koji su na šarkama.
•    Imaju širokougaone špijunke.

Preporučene usluge

Komentari

Ostavite komentar

Ime:
Email:
Tekst: