HomeServis I Popravka Aspiratora

Za vreme kuvanja stvara se para koja može biti veliki neprijatelj za Vaše zidove i nameštaj. Tako kuhinja može postati ne tako omiljeno mesto u kući, kako za Vas koji boravite u njoj dok pripremate hranu tako i za ostale ukućane. Para izaziva vlagu koja može stvoriti buđ, zidovi mogu početi da se ljušte i stvaraju se jako nepovoljni higijenski uslovi. Neprijatan i jak miris iz kuhinje može dopreti i do drugih prostorija u Vašoj kući ili stanu.

Kako bi uspešno sprečili sve moguće neprijatnosti najbolje je da na vreme sebi obezbedite aspirator. Aspirator je uređaj koji je svakako potreban svakoj kuhinji. Sa aspiratorom ne samo da ste se rešili neugodnih mirisa i isparenja već ste i kuhinju učinili prijatnijom i lepšom. Samim tim ste uštedeli i na čestom krečenju I spasili sebe kupovine raznih mirišljavih sredstava I osveživača.

Na našem tržištu možete naći najrazličitiju ponudu aspiratora. Kvalitetan aspirator zadovoljiće sve vaše potrebe, na Vama je da se odlučite koji model Vam odgovara. Postoje ugradni, klasični, centralni i dekorativni aspiratori.

CENA USLUGA

Ugradnja aspiratora sa otvorom za ventilaciju : 35 € i više

Ugradnja klasičnog aspiratora : 18 €

Zamena filtera : 18 €

Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan
uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

CENA USLUGA

Ugradnja aspiratora sa otvorom za ventilaciju : 35 € i više

Ugradnja klasičnog aspiratora : 18 €

Zamena filtera : 18 €

Sve navedene cene su izražene u eurima,plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Call Now Button